Medlemsarrangementer

Revy-Salon søndag den 17. marts 2024

Oplev en fyldt pose med godt humør og festlige smil, når revy-mester Henrik H. Lund, som for ca. 30 år siden var med til at skabe Revymuseet og Danske Revyvenner, med sine skønne tekster, sange, foredrag og andre kreative aktiviteter altid har formået at skabe stemninger, hvoraf alle får glade ansigter.
Henrik H. Lund har hele livet jongleret med ord og stemninger og utallige er de danske skuespillere og sangere, som han har begavet med sine påfund. Danske Revyvenner er stolte og taknemmelige over at Henrik vil være med til at hygge om os søndag d. 17. marts kl. 16:00 på Bellevue Teatret, hvor denne finurlige ordekvilibrist er ledsaget på klaver af sin kæreste, Susanne Dyhr. De vil fornøjeligt divertere os med anekdoter, vitser og sange af egen avl.
Vi er tillige taknemmelige for at Bellevue Teatret, Strandvejen 451, Klampenborg, har stillet sin hyggelige café til rådighed for vor forestilling, der er tænkt som starten på en række aktiviteter, Danske Revyvenner har i støbeskeen og som vi glæder os til vil begejstre allerede nuværende medlemmer og forhåbentlig tiltrække nye…
Der er 1 stk. billet pr. medlemskab, og billet kan bestilles på revyvennerne@gmail.com
Er Du, din kæreste, ven eller tilsvarende ikke medlem, kan det nås endnu! Meld Dig ind med det samme på samme mail: revyvennerne@gmail.com Det koster 300 kr. for enkelte og 450 kr. for et par for et år. Man kan også betale via MobilPay på 93080 . Det skal bemærkes, at der i alt er 75 pladser. Med i arrangementet er kaffe og kage!
Herlige hilsner fra Danske Revyvenner